Storitve

Tehnično svetovanje za izbiro pravilnega produkta glede na vaše potrebe (zaposleni v Matici MB imajo večletne izkušnje na področju pritrdilne tehnike in vam bodo znali svetovati glede najboljše rešitve za vašo situacijo.

Artikle vam s pomočjo naših partnerjev izdelamo po vaših željah in vaših načrtih.

Nudimo nanos lepil, kot so Tuflock, Precote in drugih, proti odvijačenju in tesnjenju.

Sodelujemo z večimi partnerji, da vam omogočimo vse vrste površinskih obdelav. Med to spadajo cinkanje, galvaniziranje, fosfatna prevleka, cink-nikel prevleka, črno cinkanje.

Na zahtevo vam lahko priskrbimo različne certifikate kakovosti za naše artikle.

Nudimo popravila vašega orodja za kovičenje in vtiskovanje.

V aprilu leta 2022 smo nadgradili naše zagotavljanje kakovosti, z nakupom vrhunskega laserskega 3D profilometra Keyence VR-6000.

Zaradi želje po najboljši kakovosti lahko opravimo natančne meritve, izdelamo 3D slike ter poročila, to je tudi ena od najnovejših storitev, ki jo ponuja naše podjetje.

VR-6000 se lahko uporablja v več različnih panogah. Primeri izdelkov, ki jih je mogoče analizirati s pomočjo površinskega profilatorja, vključujejo medicinske pripomočke, lopatice turbin reaktivnih motorjev za vesoljski sektor in sklope ventilov, ki jih najdemo v avtomobilski proizvodnji. Uporaba 3D površinskega profilometra v teh kontekstih pomeni, da lahko dobite natančne meritve debeline materiala in odkrivanje napak, ne da bi moral instrument priti v stik s predmetom. Za razliko od običajnih profilometrov hrapavosti površine je mogoče dele zasukati, da skenirate površine, ki sicer ne bi bile dostopne. Zaradi teh lastnosti in zmogljivosti so te naprave idealne za zbiranje meritev in pregled natančnih komponent, kot so baterije, vezja in žigosani kovinski deli.